laupäev, 25. aprill 2009

Muutlik aprill

Täna oli erakordselt soe ilm. Varjus näitas +19. Alles eile hommikul tööle minnes oli -4, mis päevaks muidugi taas oli muutunud +10-ks.

Eelmisel laupäeval ärgates oli aga õues üllatus.... 3 cm lund.



Suurema osa sellest lumest oli õhtuks õnneks sulanud.

Täna aga siis lõõskas päike selgest taevast taas ja tegi selle aasta soojarekordeid. Toimetasin pea terve päeva hoovis... vanad puulehed, mis sügisel olid maha jäänud, riisusin kokku ja Vesaga koos tegime väikse lillepeenra koos inglikestega...

Sügisel istutasime 100 krookusesibulat ja tulpe ning nartsisse. Olen pikisilmi oodanud, et millal see lillemeri kül nina mulla seest välja pistab. Osa jõudis külm ära võtta, aga õnneks mitte kõikki.

3 kommentaari:

Kersti ütles ...

Väga ilus peenar. 100 krookusesibulat? Lahe. Mulle ka krookused väga meeldivad. Meil nartsissid täies õites, krookused ammu läbi ja kohe-kohe tulbiaeg. Ilusat kevadet.

Alice ütles ...

Oo oh sa ka talveunest ylesse arganud :-)
See inglitega sammas on vaga ilus. Kus saite? Kas oli juba enne seal voi ostsite?

Ilusat kevadet ka meie poolt.

Tarja ütles ...

Mõunusat kevadet teile kõigile!

Poest ostetud nartsissid (koos sibulatega) hakkavad siin ära õitsema, aga omad alles kasvavad ja õied on alles tulekul. Mõnel tulbil on õienupukesi näha.
See inglitega samba ostsime siit Riihimäe "Hong Kong"-i poest. Seal igasuguseid kujukesi ja purskkaeve oli, aga meile meeldis see :) Nüüd käivad linnud sealt vett joomas ja end pesemas :)