esmaspäev, 29. november 2010

Talv on saabunud

Või õigemini on see ju juba mõnda aega meil siin olnud, koos lume ja nüüd siis ka krõbeda pakasega. Mõned tunnid tagasi näitas termomeeter -21 kraadi. Ei palju midagi :) - kui sobivasti riideid seljas ja tuult pole, siis on see mõnus.












5 kommentaari:

Kersti ütles ...

Ilusad pildid. Ja ma ikka imetlen teie koera. Lapsed igapäev küsivad et millal me kolli koera võtame :) Eks peab ükspäev hakkama asjaga tegelema, samas ei soovi kallist paberitega näitusekoera, vaid lihtsalt kolli koera :) Palegi pole meil aeda ümber ...

Tarja ütles ...

Ka ilma aiata saab hakkama, ega meilgi seda eriti pole ja seal kus Vesa ja Sara varem elasid polnud muud kui põõsasaed. Koerad õpivad üllatavalt kiiresti oma territooriumi piirid, kui talle näidata. Näitusekoera temast ka ei olnud, kuna alalõug veidi pikem, sellest ka see alatine "naeratus" :) Ja eks ikka sünnib aegajalt selliseid, kes mingil mõhjusel näitusekoeaks ei kõlba. Ja veel- enne kui ostma midagi hakkate tasub sul kollide kohta lugeda. Saad palju targemaks ja saad teada palju sellist, mille peale muidu ehk ei tulekski.
Ja kes teab, võibolla jõuame me suvel oma "pensionäriga" teile Hiiumaale külla :)

Kersti ütles ...

Tulge jah :)
Tiidul on olnud kolli ja seepärast ka selline soov.

Alice ütles ...

Vaga ilusad pildid, kas sul on uus kaamera?

Tarja ütles ...

Suvel ostsin järjekordse digi pokkari, seekord küll 14x optilise zoomiga. 3 esimest pilti oli tehtud mobiiliga.